Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 7.30 uur - 18.30 uur

Tarief 2021
Maandag t/m vrijdag: € 8,46 per uur.

U neemt bij ons kinderopvang af per dag(deel). U kunt bij ons zowel hele als halve dagopvang afnemen (de morgen of de middag). Tarieven zijn op basis van de all-inclusive formule. Wij zorgen voor flesvoeding 1 en 2 van Hero (op advies van diverse kraamverzorgende instanties), drinken, eten, fruit, koekje/soepstengel/cracker/ rozijntjes en luiers. Dit alles zit bij onze uurtarief inbegrepen. Geeft u borstvoeding of een ander merk voeding dan moet u dit zelf meegeven. Voor het berekenen van de kinderopvang toeslag verwijzen wij u naar de belastingdienst. Door de hoge teruggave van de overheid is kinderopvang vaak goedkoper dan u denkt. U kunt dit uitrekenen door naar het kopje "links" te gaan. U kiest voor belastingdienst en daarna voor kinderopvangtoeslag.

Combi-groep                                                                                                                                                                       Het kan voorkomen dat op rustige dagen enkele bso kinderen aansluiten bij de kinderen van het kdv. Voordelen hiervan kunnen zijn dat er makkelijker uitstapjes kunnen worden gemaakt en dat de oudste peuters van ons kdv ook gezellig meekunnen met een leuk uitje terwijl de kleintjes slapen. Dit kan alleen maar op rustige dagen. Of de hele groep maakt met 2 leidsters een uitstapje. Ook kan het zijn dat de kdv kinderen eens even met de leidsters mogen spelen in de bso ruimte. Wij zullen altijd voldoen aan het 4 ogen principe voor ons kdv. Uiteraard wordt er altijd gekeken of het wenselijk is voor de groep. Op rustige dagen levert het meer voordelen op dan nadelen. De bso kinderen gaan immers eerst gewoon naar school en sluiten dan later aan. Het is voor onze oudste peuters ook fantastisch om eens een keer een extra uitstapje te kunnen maken op de rustige middagen. Ook kunnen wij besluiten om in bepaalde omstandigheden de kinderen op te vangen in een combigroep. Dit kan bv zijn bij ziekte van een leidster terwijl andere leidsters vakantie hebben. Uiteraard houden wij hier rekening met de wetgeving. In vakantie periodes kan het lastig zijn om leidsters te vervangen. Wij vinden het wenselijker om indien mogelijk de kinderen dan in een combigroep op te vangen, dan met uitzendkrachten te gaan werken.

In- en uitschrijven                                                                                                                                                                U schrijft uw kindje in middels het inschrijfformulier op deze website. Wanneer uw kindje 4 jaar wordt, moet u de toeslagen stop zetten bij de belastingdienst. Indien u dan gebruik wenst te maken van onze bso dient u uw kindje hier ook weer tijdig voor in te schrijven middels het inschrijfformulier. Het wil niet zeggen dat er plek is. Ook wanneer er al een broer of zus op onze bso zit, dient u toch ook dit kindje in te schrijven voor de bso. Ouders wisselen nu eenmaal wel eens met opvangdagen, of er staan meer kinderen op de wachtlijst e.d. Wanneer u eerder besluit te stoppen met de opvang bij onze organisatie kunt u ons een mail sturen. 

 

 

 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.