Openingstijden
Maandag t/m vrijdag 7.30 uur - 18.30 uur

Tarieven

Blokken kdv Aantal weken contract Tarief/ per uur
Lang blok    
7.30-18.30  52 €8,46
7.30- 13 uur 52 €8,46
13 uur – 18.30 uur 52 €8,46
7.30-18.30 uur 41 €8,92
7.30- 13 uur 41 €8,92
13 uur – 18.30 uur 41 €8,92
Kort blok  
8.30/9 uur – 17 uur 52 €8,76
8.30/9 uur – 13 uur 52 €8,76
13-17 uur 52 €8,76
8.30/9 uur – 17 uur 41 €9,23
8.30/9 uur – 13 uur 41 €9,23
13-17 uur 41 €9,23


U neemt bij ons kinderopvang af per blok. U kunt bij ons zowel hele als halve dagopvang afnemen (de morgen of de middag). Tarieven zijn op basis van de all-inclusive formule. Wij zorgen voor flesvoeding 1 en 2 van
friso (op advies van diverse kraamverzorgende instanties), drinken, eten, fruit, koekje/soepstengel/cracker/ rozijntjes en luiers. Dit alles zit bij onze uurtarief inbegrepen. Geeft u borstvoeding of een ander merk voeding dan moet u dit zelf meegeven. Voor het berekenen van de kinderopvang toeslag verwijzen wij u naar de belastingdienst. Door de hoge teruggave van de overheid is kinderopvang vaak goedkoper dan u denkt. U kunt dit uitrekenen door naar het kopje "links" te gaan. U kiest voor belastingdienst en daarna voor kinderopvangtoeslag.

Flexibele opvang Deze vorm van opvang geeft u niet gegarandeerd recht op een plek. Ochtend: het kind is uiterlijk 9 uur aanwezig ivm het starten van ons dagprogramma. Halen en brengen: U kunt opvang afnemen van en tot 12.45-13.15 uur. Wanneer u enkel de middag opvang afneemt, neemt u opvang af van uiterlijk 13.15 uur. U kind kan gehaald worden vanaf 16 uur en elke wenselijke tijd hier na. Voor flexibele opvang betaalt u het hoogste tarief. U neemt immers geen vaste dag af. Het kind kan niet de hele dag op allerlei wenselijke uren gebracht worden. Dit is storend voor de groep en betekent dat wij geen uitjes of andere activiteiten kunnen plannen. Vaste contracten gaan altijd voor flexibele contracten.  Flexibele opvang is alleen mogelijk op onderbezette dagdelen en de beschikbaarheid kan per maand wisselen of bij aantrekkende bezetting niet meer mogelijk zijn.Aanvragen worden via de ouder-login ingediend (bereikbaar via de website) en dienen uiterlijk voor de 15e van de maand ingediend te zijn. Kinderopvangorganisatie moeten hun planning voor de medewerkers minimaal 2 weken van te voren klaar hebben. Dit staat beschreven in de cao. Indien later toch nog blijkt dat er plek is, is dit geen probleem. 

Combi-groep Het kan voorkomen dat op rustige dagen enkele bso kinderen aansluiten bij de kinderen van het kdv. Voordelen hiervan kunnen zijn dat er makkelijker uitstapjes kunnen worden gemaakt en dat de oudste peuters van ons kdv ook gezellig meekunnen met een leuk uitje terwijl de kleintjes slapen. Dit kan alleen maar op rustige dagen. Of de hele groep maakt met 2 leidsters een uitstapje. Ook kan het zijn dat de kdv kinderen eens even met de leidsters mogen spelen in de bso ruimte. Wij zullen altijd voldoen aan het 4 ogen principe voor ons kdv. Uiteraard wordt er altijd gekeken of het wenselijk is voor de groep. Op rustige dagen levert het meer voordelen op dan nadelen. De bso kinderen gaan immers eerst gewoon naar school en sluiten dan later aan. Het is voor onze oudste peuters ook fantastisch om eens een keer een extra uitstapje te kunnen maken op de rustige middagen. Ook kunnen wij besluiten om in bepaalde omstandigheden de kinderen op te vangen in een combigroep. Dit kan bv zijn bij ziekte van een leidster terwijl andere leidsters vakantie hebben. Uiteraard houden wij hier rekening met de wetgeving. In vakantie periodes kan het lastig zijn om leidsters te vervangen. Wij vinden het wenselijker om indien mogelijk de kinderen dan in een combigroep op te vangen, dan met uitzendkrachten te gaan werken. Wanneer één bso kind alleen is, bv op een rustige middag, is het afhankelijk van de leeftijd van dit kind, ook leuker om bij andere kinderen aan te sluiten. Ook kan er dan in overleg met de ouders voor worden gekozen om b.v. naar een bso op een andere locatie te worden gebracht. Dit wordt allemaal met u overlegd voor u het contract afsluit.  

In- en uitschrijven                                                                                                                                                                 U schrijft uw kindje in middels het inschrijfformulier op onze website. Wanneer uw kindje 4 jaar wordt, moet u de toeslag stopzetten bij de belastindienst. Indien u dan gebruik wenst te maken van onze bso dient u zich hier ook weer voor in te schrijven middels het inschrijfformulier. Het wil niet zeggen dat er plek is. Ook wanneer er al een broer of zus op onze bso zit, dient u toch ook dit kindje in te schrijven voor de bso. Ouders wisselen nu eenmal wel eens met opvangdagen of er staan meer kinderen op onze wachtlijst e.d. Wanneer u eerder besluit te stoppen met de opvang bij onze organisatie kunt u ons een mail sturen. 

                 

 

Copyright © 2016. All Rights Reserved.